Άννα Αμανατίδου: Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM! Δείτε τα σχόλια της!

Άννα Αμανατίδου

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου για την... ήττα της Εύης Ιωαννίδου.

Εύη Ιωαννίδου και Άννα Αμανατίδου βρέθηκαν αντιμέτωπες το βράδυ της Δευτέρας στο GNTM. Οι κριτές αποφάσισαν πως η Εύη Ιωαννίδου είναι εκείνη που πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι και η Άννα Αμανατίδου δεν έκρυψε τη χαρά της στο επεισόδιο που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι εκείνη, αφού η Εύη τόσο καιρό ισχυριζόταν πως η… instagrammer δεν έχει τις προδιαγραφές για μοντέλο…

Αλλά και στις μετέπειτα δηλώσεις της Στη Φωλιά των Κου Κου, η Άννα Αμανατίδου πήρε φόρα για αυτή της τη νίκη και σχολίασε για την Εύη Ιωαννίδου:

«Εντάξει τι να κάνουμε; Έχω πάρει μια ηθική ικανοποίηση. Γιατί όταν ακούς από ένα άτομο «περίμενα να φύγεις προ Χριστού» και «δεν κάνεις για μοντέλο», ξαφνικά το διώχνεις από το παιχνίδι και είσαι μια χαρά. Τι να κάνουμε τώρα; Ε, ναι, όταν διώχνω την Εύη Ιωαννίδου… Είχε το σκεπτικό ότι «θα κερδίσω, θα κάνω θα ράνω»… Κατέβα! Δεν… Νιώθω πάρα πολύ καλά. Πολλές κοπέλες θα ήθελαν να είναι με την Εύη και να τη διώχνουν από το παιχνίδι. Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Όχι το ότι έφυγε, αλλά όταν ένα άτομο έχει υπερβολική έπαρση και έχει αυτό το στυλ, νιώθεις τέλεια που το διώχνεις, που τα έχεις καταφέρει καλύτερα από εκείνη, ενώ θεωρεί ότι είναι θεά. Νιώθω πολύ ωραία που ενώ ένα άτομο σε υποτιμά συνέχεια το αποστομώνεις. Κλείνει το στοματάκι.

Έβλεπα κάποια στιγμή ότι δεν θα είναι σίγουρα νικήτρια και με την προσωπικότητα της και με τη δουλειά της. Δεν την θεωρούσα για νικήτρια. Δεν την έβλεπα για αντίπαλο. Θεωρούσα ότι είμαι πιο πάνω από αυτή γιατί μπορώ να κάνω έμπρακτα αυτό που θέλω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!