Άννα Αμανατίδου: Αιφνιδίασε τους Κου Κου με την αποκάλυψη για τη Μέγκι Ndrio και το… παρελθόν τους πριν το GNTM!

Άννα Αμανατίδου

Τελικά πως γνωρίζονται με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ndrio;

Μετά την αποχώρηση της από το Greece’s Next Top Model, η Άννα Αμανατίδου μίλησε στην Τζώρτζια Γεωργίου και μας έλυσε την απορία αν και πόσο γνωριζόταν πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ndrio.

«Η Εύη Ιωαννίδου με είχε πιάσει και μου είχε πει: «Άννα θέλω να ξεκινήσω μόντελινγκ. Της λέω πολύ ωραία, να το κάνεις. Της είχα δώσει και μια συμβουλή. Μετά απλά δούλεψε σε ένα μαγαζί για δύο εβδομάδες και έφυγε και πήρα εγώ τη θέση της για πολύ παραπάνω. Από εκεί ίσως ξεκίνησε να με βλέπει ανταγωνιστικά», δήλωσε η Άννα Αμανατίδου που άφησε τους παρουσιαστές με ανοιχτό το στόμα στη συνέχεια με τις προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε για τη Μέγκι Ndrio:

«Γενικώς με την Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Είχε τύχει να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα, δεν μου ήταν και εντελώς αντιπαθής τότε. Φυσικά και δεν με έχει βοηθήσει η Μέγκι στην αρχή της πορείας μου. Τότε ίσως θεώρησε ότι είμαστε φίλες… Είχα μάθει ένα λόγο εδώ στο σπίτι, δεν μου τον είχε πει αυτή ποτέ. Πίστεψε ότι εγώ ήξερα ότι την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα. Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, είδε ότι δεν της το είπα και θεώρησε ότι έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν ήταν και φίλη μου για να της το πω».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!