Άννα Αδριανού: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Άννα Αδριανού

"Ζήσαμε και μαζί γιατί τον τελευταίο χρόνο είχε ένα κινητικό πρόβλημα κι έμεινε μαζί μας. Εδώ ήταν ο χώρος του" εξομολογήθηκε η Άννα Αδριανού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Ανδριανού μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, στον σύντροφό της και στο σύντομο γάμο της με τον Γιάννη Βούρο.

«Ήταν φανταστική η σχέση με τον πατέρα μου και νομίζω η μεγαλύτερη τύχη. Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ζήσαμε και μαζί γιατί τον τελευταίο χρόνο, είχε ένα κινητικό πρόβλημα κι έμεινε μαζί μας. Εδώ ήταν ο χώρος του. Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει άλλος άνθρωπος που να μου δώσει τόση μεγάλη ευτυχία, αισιοδοξία, αγάπη, ευτυχία και χαρά» είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

«Το Γιάννη τον ερωτεύτηκα κι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Είμαστε μαζί 25 φανταστικά χρόνια. Όταν ήμουν μικρή είχα παντρευτεί από έρωτα, τον Γιάννη Βούρο. Είναι άριστη η σχέση μας, τον αγαπώ πολύ, είναι σαν αδερφός μου. Παρότι χωρίσαμε πολύ σύντομα σε ένα χρόνο, σταθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σε πράγματα που μας συνέβαιναν» πρόσθεσε η Άννα Αδριανού.