Άννα Αδριανού: «Είχα μείνει έγκυος, αλλά η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά»

Άννα Αδριανού

«Οι γονείς μου έλεγαν να μην παντρευτώ, αλλά παρ’ όλα αυτά έκανα 3 γάμους», λέει η Άννα Αδριανού.

Η Άννα Αδριανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες που τη στιγμάτισαν, τον έρωτα στη ζωή της και την άρνηση να γίνει μητέρα.

«Ποτέ δεν μου έλεγε τι να κάνω. Μου έμαθε ότι κάθε απόφαση έχει ένα τίμημα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυστηρός κριτής, ποτέ δεν τον είχα ακούσει να κάνει κριτική. Μου έλεγε για τυχόν λάθη που είχα κάνει, αλλά ποτέ δεν κούνησε το δάχτυλο», είπε αρχικά η Άννα Αδριανού για τον πατέρα της.

Αναφερόμενη στην «απώλεια» του αδερφού της, η Άννα Αδριανού είπε: «Ήταν σοκαριστικό, δεν τον πένθησα, γιατί έπρεπε να σταθώ στον πατέρα μου. Δεν είχαν σημασία τα συναισθήματά μου. Ξεκίνησα να τον σκέφτομαι και πάλι, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν συγκλονισμένος, αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια του. Ο πατέρας  χαιρόταν την διαδρομή, ακόμα και πριν την “εκτέλεση”. Στην κηδεία του, ο πατέρας μου με αγκάλιασε και μου είπε ότι είναι πολύ τυχερός που με είχε και που ήμασταν κοντά».

Η Άννα Αδριανού είπε στη συνέχεια: «Σε ένα γάμο, στο πέρασμα του χρόνου ο έρωτας μεγαλώνει. Αν σβήσει, δεν υπήρξε ποτέ. Οι άνθρωποι συνήθως μπερδεύουν το ‘’σ’ αγαπώ’’ με το ‘’σε χρειάζομαι’’. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδιά. Κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά. Οι γονείς μου έλεγαν να μην παντρευτώ, αλλά παρ’ όλα αυτά έκανα 3 γάμους. Δεν είχα έμμονη ιδέα να κάνω ένα παιδί, ούτε σκέφτηκα να υιοθετήσω».

Η Άννα Αδριανού ανέφερε επίσης: «Με τον Γιάννη Βούρο παντρευτήκαμε όταν ήμασταν πολύ μικροί. Αν τον απέρριπτα σαν άνθρωπο, θα ήταν σαν να απέρριπτα δικά μου κομμάτια. Συγχωρώ την απιστία και πάω παρακάτω, δεν μένω στη σχέση. Για μένα η σχέση είναι μια ιστορία μεταξύ δύο ατόμων, αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ήθελα παιδί».