Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε γιατί σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας μου με τον Χάρη»

Ανίτα Μπραντ

"Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα" δήλωσε η Ανίτα Μπραντ.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός Ανίτα Μπραντ ήταν καλεσμένοι στο πλατό του «Love it» και μίλησαν για τον ερχομό του παιδιού τους και τα σχόλια που δέχθηκαν για τη διαφορά ηλικίας τους.

«Έχω λάβει πολύ άσχημα σχόλια και αρνητικά και κριτικές αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media δεν είναι η δουλειά μου… Είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ αλλά μέχρι ένα όριο. Από τη στιγμή που αρχίζει να είναι τοξικό, το κόβω, βάζω τα όριά μου… Την αρνητικότητα την κόβω… Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε γιατί δεν μας ήξεραν κι άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξεραν τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα. Είναι φυσιολογικό να σκέφτονται τέτοια.» είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασία και δυστυχώς στενοχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον» ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος.