Ανίτα Μπραντ: «Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη»

Ανίτα Μπραντ

«Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια και αγαπώ όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η Ανίτα Μπραντ είπε στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λάσπα πως πλέον κοιμούνται όπου βρίσκουν ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος είπε πως το χθεσινό βράδυ ήταν του Αγίου Βαρθολομαίου.

«Υπάρχει μια υγιής ζήλεια του Χρήστου για το μωρό και θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό», δήλωσε η Ανίτα Μπραντ.

«Δίνουμε προσοχή στο να μην παραμελούμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό. Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα για παράδειγμα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο… πίσω από τις κουρτίνες», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Μας έχει λείψει να περνάμε χρόνο οι δυο μας και να κάνουμε συζητήσεις και ταξίδια», είπαν και οι δύο.

«Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη. Ο Χάρης μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη», δήλωσε η Ανίτα Μπραντ.

«Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια και αγαπώ όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Παλαιοτέρα ζήλευα όποια γυναίκα ήταν πολύ θερμή με τον Χάρη», είπε η Ανίτα Μπραντ.

«Συνεχίζω την δουλειά μου ως φωτογράφος αλλά το αντικείμενο μας πια είναι το Anitabrand με τα καλλυντικά και τα κοσμήματα», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ήταν το όνειρο μου να κάνω το δικό μου brand με καλλυντικά, από τότε που έπιασα πρώτη φορά πινέλο στα χέρια μου», είπε η Ανίτα Μπραντ.

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Anitabrand είναι τα ρούχα.

«Μια ευτυχισμένη εικόνα είναι να είμαστε με τα παιδιά μας στο κτήμα, να μετράμε τα αστέρια, να καταβρεχόμαστε με λάστιχα και να γελάμε», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.