Ανησυχία από την εμφάνιση του Κέβιν Κόστνερ

"Με ματωμένα τα μαλλιά και το κεφάλι του εμφανίστηκε ο Kevin Costner.."

Έντονη ανησυχία και ερωτηματικά προκάλεσε η εμφάνιση του Kevin Costner,όταν τον είδαν με τραύματα στο κεφάλι και με ένα πραγματικά ανατριχιαστικό κούρεμα που καθόλου δεν θυμίζει την εμφάνιση του γνωστού και αγαπημένου σε όλους πρωταγωνιστή της ταινίας «The bodyguard».

Πριν απο λίγες μέρες εμφανίστηκε με ματωμένα τα μαλλιά και το κεφάλι του και με τραύματα που κυριολεκτικά προκαλούν ανατριχίλα!

Τελικά και ευτυχώς,όλα έγιναν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Criminal» καθώς την συγκεκριμένη μέρα ,κινηματογραφούσαν την σκηνή της καταστροφής ενός ασθενοφόρου και τον τραυματισμό του διάσημου ηθοποιού.

Ο τίτλος της νεας ταινίας του Kevin Costner έιναι «Criminal» και η υπόθεση έχει να κάνει με την ιστορία ενός εγκληματία,ο οποίος δέχεται να μεταμοσχευτούν στον εγκέφαλό του οι ικανότητες και οι αναμνήσεις ενός νεκρού πράκτορα της CIA.
Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για την ταινία,το καστ είναι εντυπωσιακό αφού μαζ’ι με τον Kevin Costner,θα απολαύσουμε και τους Garry Oldman,Tommy Lee Jones,Ryan Reynolds και Alice eve. Το «Criminal» θα παρουσιαστεί στην μεγάλη οθόνη μεσα στο 2015.