Άγγελος Πυριόχος: «Με κυνηγάει ο Δήμαρχος Ζακύνθου και διάφοροι άλλοι»

Άγγελος Πυριόχος

«Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω μπει σε άλλους ρυθμούς στην Ζάκυνθο», λέει ο Άγγελος Πυριόχος.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε ο Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του, αλλά και την απόφασή του να μετακομίσει πριν χρόνια στη Ζάκυνθο.

«Μετακόμισα μόνιμα στην Ζάκυνθο γιατί μεγάλωσαν οι γονείς μου και συνειδητοποίησα ότι δεν τους έχω ζήσει, έπαθα πανικό. Καλλιεργώ καθημερινά, άμα με δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο. Είναι ψυχοθεραπεία, έχω μάθει να μαζεύω χόρτα και βότανα.

Όταν πήγα στην Ζάκυνθο δεν έκανα πολλές φιλίες, ήταν καχύποπτοι όταν πήγα να μείνω και τώρα με κυνηγάει ο δήμαρχος και διάφοροι. Πρόλαβα 5 χρόνια τον πατέρα μου και μπορεί και να είχα φύγει από τη Ζάκυνθο αν δεν ήταν η μάνα μου», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Άγγελος Πυριόχος είπε στη συνέχεια: «Στην προσωπική μου ζωή ήμουν μεγάλη αποτυχία, στα επαγγελματικά δεν έχω παράπονο. Στην προσωπική μου ζωή, έχω υπάρξει άπιστος, για αυτό λέω ότι η προσωπική μου ζωή ήταν χαλιά. Από την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θυμάμαι το σπρώξιμο, το γέλιο και το πόσο όμορφη και έξυπνη είναι, νομίζω είναι η πιο έξυπνη που έχω δει στη ζωή μου».

«Έχω πουλήσει χρυσαφικά για να πληρώσω την ασφάλειά μου. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω μπει σε άλλους ρυθμούς στην Ζάκυνθο. Έχω παρακολουθήσει τις καταγγελίες στο metoo, φυσικά μια είμαι με το μέρος των θυμάτων, πιστεύω στη δικαιοσύνη και πρέπει να τιμωρηθούν», πρόσθεσε επίσης ο Άγγελος Πυριόχος.