Άγγελος Πυριόχος: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από χρόνια

Άγγελος Πυριόχος

"Δε νοσταλγώ την τηλεόραση, όλα έχουν ένα όριο. Καλά είμαι στα χωράφια μου", δηλώνει ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Άγγελος Πυριόχος, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός δημοσιογράφος παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τι φάση πάλι ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος, στην οποία συμμετέχει και η ανιψιά του, Λουίζα.

«Χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω την ανιψιά μου στο J2US. Είναι πάρα πολύ καλή και το προσπαθεί μόνη της χωρίς βοήθεια. Ειλικρινά, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα», δηλώνει ο Άγγελος Πυριόχος για την παρουσία της ανιψιάς του στο σόου του Alpha, τονίζοντας με χιούμορ πως εάν δεν τη δει να κερδίζει, θα πεθάνει.

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να επιστρέφει κάποια στιγμή στην τηλεόραση; Ο Άγγελος Πυριόχος αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, σημειώνοντας: «Δεν το νοσταλγώ, πέρασα πολύ καλά 30 χρόνια, χόρτασα. Όλα έχουν ένα όριο, πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις. Καλά είμαι στα χωράφια μου».

Ο Άγγελος Πυριόχος έχει αποσυρθεί τα τελευταία 13 χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης. Τελευταία του σταθερή συμμετοχή ήταν στην εκπομπή «Πολύ μπλα-μπλα» του Alter το 2010 με τη Φαίη Σκορδά. Έκτοτε κατοικεί μόνιμα στη Ζάκυνθο, όπου ασχολείται με τη γεωργία.