Άγγελος Πυριόχος: «Έχω αδικήσει και έχω ζητήσει συγνώμη, κάφριζα επειδή είμαι κάφρος»

Άγγελος Πυριόχος

"Εκείνη την ώρα που είσαι σε μια εκπομπή και κάνεις χαβαλέ, μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι. Πολύ εύκολο είναι" εξηγεί ο Άγγελος Πυριόχος.

Στο πλατό του Fay’s Time συνάντησε μετά από πολλά χρόνια ο Άγγελος Πυριόχος την Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του διαδρομή όπου και παραδέχθηκε πως έχει αδικήσει ορισμένα πρόσωπα στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πυριόχος δήλωσε πως «μια φορά μόνο έχω δεχθεί τηλεφώνημα για κάτι που είπα δημόσια. Από τον Κώστα Τουρνά, με τον οποίο ήμασταν πάρα πολύ φίλοι και είχα πει κάτι στο ραδιόφωνο τότε με το «Δεν το ξανακάνω σε Autobianci». Είχα πει ότι «ναι, γιατί είσαι ψηλός και δεν χωράς στο Autobianci» και κάπως παρεξηγήθηκε αλλά στη συνέχεια τα βρήκαμε».

«Επειδή ξεκίνησα σαν γραφιάς και έγραφα, λίγο πολύ ήξεραν τον τρόπο μου. Δηλαδή ήθελα να σε πειράξω αλλά όχι να σε προσβάλω. Έχω αδικήσει όμως και έχω ζητήσει και συγνώμη τότε. Ξέρεις, εκείνη την ώρα που είσαι σε μια εκπομπή και κάνεις χαβαλέ, μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι. Πολύ εύκολο είναι».

«Και επειδή εγώ είμαι κάφρος και κάφριζα… μου ξέφευγε! Μετά όμως θα ερχόμουν να σου πω «χίλια συγνώμη, δεν ήθελα να το πω έτσι». Γι’ αυτό και δεν τσακώθηκα ποτέ επί της ουσίας με ανθρώπους» πρόσθεσε, επίσης, ο Άγγελος Πυριόχος στην καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.