Άγγελος Παπαδημητρίου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος τον τελευταίο καιρό είχε άλλες αγωνίες και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε»

Άγγελος Παπαδημητρίου

«Ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός», είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αμφισβητήσεις έναν καλλιτέχνη. Με ευχαριστεί όταν λένε ότι δεν έχω ταλέντο. Έχουν πει ότι στο θέατρο είμαι ένας «άγγελος» και στο τηλεοπτικό παιχνίδι που εμφανιζόμουν «ηλίθιος». Κλαίω πολύ εύκολα και ντρέπομαι γι’ αυτό. Σιγά που θα κλάψω για έναν έρωτα.

Στην πρόταση για τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» ζήτησα υπέρογκο ποσό για να το αποφύγω και μου το έδωσαν αμέσως! Ήταν μπανάλ να παίζεις στην τηλεόραση τότε, σκέφτηκα για να μην πάω, να κάνω ότι έσπασα το πόδι μου», είπε αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός. Τον τελευταίο καιρό, είχε άλλες αγωνίες, έχανε τη ψυχραιμία του και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».

Για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Άγγελος Παπαδημητρίου είπε: «Μία γιαγιά είπε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ότι τα παπούτσια δεν πάνε με το φόρεμά της και η Ζωζώ την αποκάλεσε τρελή. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ταλέντο. Μην κοιτάτε αυτά που έκανε όταν μεγάλωσε. Κατάλαβα την ηλικία της Αλίκης από τον τρόπο που κατέβαινε τα σκαλιά».