Άγγελος Παπαδημητρίου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν άτυχο παιδί»

Άγγελος Παπαδημητρίου

"Όταν πήγα στους Στάβλους έκλαιγα το προηγούμενο βράδυ και αναρωτιόμουν τι πάω να κάνω εκεί" εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Μια εφ’ όλης της συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στην Τεριάννα Παππά και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σίριαλ «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» και την τότε συνεργασία με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη πάντα θυμάμαι τον πολυαγαπημένο και το εξαιρετικό αυτό παιδί, τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήταν τόσο φίνος! Τι άτυχο παιδί… τέλοσπαντων».

«Όταν πήγα στους Στάβλους έκλαιγα το προηγούμενο βράδυ και αναρωτιόμουν τι πάω να κάνω εκεί! Ζήτησα μια μεγάλη αμοιβή και μου την έδωσαν. Έβαζα όλο εμπόδια για να μην το κάνω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τη Νικολέττα Ράλλη στο OPEN.

«Όταν είχα πάει στους Στάβλους, τυχαία προέκυψε στη συνέχεια το Fort Boyard. Με βλέπει κάποιος από τους σκηνοθέτες και λέει «αυτός μου κάνει»! Τους έκανα δυο κινήσεις και έκλεισε».