Άγγελος Παπαδημητρίου: «Ξυπνήσαμε ένα πρωί φτωχοί, το περίμενα»

Άγγελος Παπαδημητρίου

"Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι σταθερά, όπως στην Γαλλία, που έχουν παράδοση πολλές γενιές. Μπορείς να φτωχύνεις ή πλουτίσεις σε ένα απόγευμα. Στην Ελλάδα προσφέρεται αυτό" σημείωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για το μεγαλοαστικό περιβάλλον που μεγάλωσε και για το γεγονός πως οι γονείς του τα έχασαν όλα μέσα σε μια στιγμή.

«Ήμασταν Έλληνες εύποροι. Είχα ρούχα καλύτερα, ταξίδια κι αυτοκίνητα… Όταν γνώρισα πραγματικά πλούσιους, λέω Θεέ μου είμαστε φτωχοί. Ήμασταν σε μικρόκοσμο και νόμιζα πως ήμασταν σαν Μπάκιγχαμ και πρίγκιπες. Είδα μετά την αγριότητα του χρήματος. Όσο ανεβαίνεις τόσο βυθίζεσαι. Είχα φίλους που δεν τους βγήκε σε καλό κι η ζωή τους πιέστηκε από αυτό» ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Οι γονείς μου δεν επηρεάστηκαν από αυτό και σε μια στιγμή τα έχασαν όλα. Οι επιχειρήσεις αυτά έχουν. Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι σταθερά, όπως στην Γαλλία, που έχουν παράδοση πολλές γενιές. Μπορείς να φτωχύνεις ή πλουτίσεις σε ένα απόγευμα. Στην Ελλάδα προσφέρεται αυτό. Δεν έχει ένα γερό περιουσιακό υπόβαθρο. Ξαφνικά ένα πρωί ξυπνήσαμε φτωχοί. Το περίμενα. Ήμουν τότε 15. Ήξερα ότι αυτό που ζούμε είναι πλαστό. Έβλεπα ότι δεν έχει σάρκα κι οστά αυτή η εξουσία» πρόσθεσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.