Άγγελος Παπαδημητρίου για Στάβλους Της Εριέττας Ζαΐμη: «Αυτό άγγιζε τα όρια της τρέλας»

Άγγελος Παπαδημητρίου

Το Fort Boyard, οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη και η σχέση του με τον θάνατο.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής (17/5), συνομιλώντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό θέατρο.

«Είμαι σε μεγάλες φόρμες, ετοιμοθάνατος πάντα, όπως είναι χαρακτηριστικά και το μότο μου. Παρεμπιπτόντως, δεν με αφορά ο θάνατος. Δεν υπάρχει θάνατος για μένα, το έχει πει και ο Εγγονόπουλος. Είναι κάτι που δεν μας αφορά, το έχουν πει και οι παλιοί. Δίνω βάση στα πολύ απλά πράγματα της ζωής», δηλώνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Πάντα υπήρχαν τοξικά πράγματα γύρω μας. Σε μία εκδήλωση πρόσφατα για τη Μεταπολίτευση αυτό κατάλαβα. Αν σκεφτείς τη ζωή πριν από 50 χρόνια, ήταν τραγικές οι συνθήκες», τονίζει ο ηθοποιός.

«Οι μεγάλοι καλλιτέχνες πάντα λένε «θέλω να είμαι λαϊκός» αλλά οι περισσότεροι δεν είναι. Πρέπει να κάνεις και ένα σήριαλ, να κάνεις και ένα Fort Boyard. Οι Στάβλοι, ας πούμε, είναι πραγματικά viral», απαντά σε άλλο σημείο ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Τα αποσπάσματα από τους Στάβλους τα βλέπω με χαρά. Κι άλλα σήριαλ είναι αγαπημένα μου αλλά είναι κάπως απλά, αυτό είναι πολύπλοκο και η νεολαία βλέπει Στάβλους. Δεν είναι ότι κάποιος αγαπάει κάποια και τα λοιπά. Φτάνει στα όρια μιας τρέλας, έχει έναν σουρρεαλισμό», σχολιάζει ο Άγγελος Παπαδημητρίου για το επιτυχημένο σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου.