Άγγελος Παπαδημητρίου: «Έρχεται κι αυτός ο δυστυχής για μια φωτογραφία, θα φωτογραφηθείς»

Παπαδημητρίου Πρωτοψάλτη

"Αν δω εσένα φωτογραφημένο με έναν παλιάνθρωπο, θα επηρεαστώ;", αναφέρει ο σπουδαίος ηθοποιός για τα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Παπαδημητρίου. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (20/12) στα στούντιο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχονται πολλές διασημότητες, όταν φωτογραφίζονται με αμφιλεγόμενα πρόσωπα της καλλιτεχνικής ή της πολιτικής σκηνής.

«Ακούω ότι διαμαρτύρονται για τις φωτογραφίες που βγαίνουν διάφοροι καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες εύκολα εκτίθενται, πηγαίνει ο άλλος και κάθεται δίπλα. Είναι χειρότερο να πεις «φύγε, δεν σε θέλω» παρά να καθίσεις στωικά και να φωτογραφηθείς με αυτόν. Δεν θα πεις: δεν φωτογραφίζομαι μαζί σας, γιατί σας αντιπαθώ», δηλώνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου, υπονοώντας τον πρόσφατο σάλο που προκλήθηκε με την κοινή φωτογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Θα φωτογραφηθείς, είναι θέμα ιεραρχίας. Αν δω εσένα φωτογραφημένο με έναν παλιάνθρωπο, θα επηρεαστώ; Ο Φώτης είσαι. Ήρθε αυτός κοντά, έρχεται κι ο καημένος αυτός ο δυστυχής να φωτογραφηθεί. Αν είσαι καλλιτέχνης, θα φωτογραφηθείς. Θα του πω φύγε; Δεν είναι ωραίο, τι είμαι εγώ;», επισημαίνει ο ηθοποιός επί τους θέματος.

«Θα καθίσεις στωικά και θα φωτογραφηθείς και θα πεις: δεν τον έδιωξα. Είναι χειρότερο να διώξεις κάποιον, είναι σαν την εκκλησία. Όπως έλεγε και η Ζωζώ: τις εξετάσεις πρέπει να τις περάσουν όλοι, δεν πρέπει να μείνει κανείς μετεξεταστέος στην αγάπη μας. Σε δέχομαι», συμπληρώνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.