Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

Άγγελος Μπούρας

«Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Άγγελος Μπούρας.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη, οπότε ναι τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα γνώριζα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει, ήμουν παρών. Από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό, ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπούρας.

Ο Άγγελος Μπούρας συμπλήρωσε: «Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Με συγκινεί τρομερά το ότι τα κορίτσια αυτά βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να είμαστε τώρα όλοι εμείς και να μιλάμε για ισότητα, να μιλάμε για σεβασμό, για πράγματα αυτονόητα».

«Η Λένα Δροσάκη δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν παρών στο σκηνικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Φυσικά θα παραβρεθώ στο δικαστήριο αν μου ζητηθεί. Έδωσα την κατάθεσή μου στο σωματείο, είπα ακριβώς ότι ζήσαμε εκείνο το απόγευμα μέσα στο θέατρο και θα πω τα ίδια και στον εισαγγελέα. Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε επίσης ο Άγγελος Μπούρας.