Άγγελος Γεωργουδάκης κατά Τάκη Καραγκούνια: «Με πολέμησε, με ψεύδη και συκοφαντίες προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή»

Άγγελος Γεωργουδάκης

«Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια», είπε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Για τον Τάκη Καραγκούνια μίλησε σήμερα ο Άγγελος Γεωργουδάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή “Fay’s Time”. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Τάκης τον πολέμησε, προκειμένου να μην μπει στο Survivor. Τόνισε πως προσπάθησε να τον διαβάλλει στην παραγωγή κλπ.

«Με τον Τάκη υπάρχει παρελθόν. Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και την ίδια την παραγωγή. Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε που δεν του είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor. Και παρ’ όλα αυτά, αυτή ήταν η δική μου απόφαση, γιατί πίστευα ότι ο ίδιος ίσως ήθελε να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είπε στη συνέχεια: «Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν. Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή. Μου το είπε ο ίδιος, ότι “εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα τους πω αυτά”, του είπα να κάνει ότι θέλει. Ήθελε πολύ να ξαναμπεί και μου είπε ότι είπα στην παραγωγή ότι ήμουν μαθητής του».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είπε επίσης: «Με ρώτησαν από την παραγωγή πού τον ξέρω και τους είπα ότι μου έκανε πυγμαχία στο παρελθόν. Και μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “δεν κατάλαβες φιλαράκι, εδώ παίζονται λεφτά”. Πριν πετάξω μού έστειλε κάποια μηνύματα, που έδειχναν ότι έχει μετανιώσει κι εγώ τον συγχώρησα. Μόλις έφτασα στη Μαδρίτη, μου έστειλαν μηνύματα φίλοι μου και μου είπαν ότι ο Τάκης με έχει συκοφαντήσει σε όλα τα κανάλια».