Άγγελος Γεωργουδάκης κατά Καραγκούνια: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες»

Άγγελος Γεωργουδάκης

«Έχω δικαιωθεί ήδη από τον κόσμο και νιώθω ότι έχω αποζημιωθεί», είπε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Άγγελος Γεωργουδάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την κόντρα με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή της Φαίης και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να πω πέντε πράγματα. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχω να πω κάτι καλό για έναν άνθρωπο, δεν μιλάω καθόλου. Είχε πει για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Θα μπορούσα να δώσω κι άλλη έκταση, αλλά επειδή έχω δικαιωθεί ήδη από τον κόσμο και νιώθω ότι έχω αποζημιωθεί. Ο κόσμος έχει καταλάβει», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είπε στη συνέχεια: «Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω, θα κάνω ότι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Είχε γίνει πόλεμος στο παρασκήνιο, αλλά μετά τα μηνύματα που μου έστειλε, τον συγχώρησα».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης ανέφερε επίσης: «Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη  και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα».

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε στον Άγγελο: «Επειδή είστε δίπλα δίπλα, βρείτε μια γέφυρα. Είναι κρίμα, έχετε ήδη μια σχέση…».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης απάντησε: «Υπάρχει η καλή θέληση, εφόσον βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε, να βρεθεί μια γέφυρα…».