Άγγελος Διονυσίου: «Στην κηδεία του πατέρα μας μάθαμε ότι συντηρούσε 4 οικογένειες»

Άγγελος Διονυσίου

"Ο Στράτος είχε τεράστια αδυναμία στην αδελφή μας την Τασούλα. Ευτυχώς που δεν έζησε να την δει να πεθαίνει, δεν θα το άντεχε", δηλώνει ο Άγγελος Διονυσίου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι γιοι του Στράτου Διονυσίου, Στέλιος, Άγγελος και Διαμαντής, όπου μίλησαν για την ιστορία του πατέρα τους. Ο Άγγελος Διονυσίου αποκάλυψε μεταξύ άλλων την άγνωστη βοήθεια που πρόσφερε ο αείμνηστος τραγουδιστής σε φτωχές οικογένειες.

«Στην κηδεία του πατέρα μας είχαν έρθει δύο κυρίες και είπαν στη μαμά ότι 4 οικογένειες, οι δύο δικές τους και άλλες δύο, τις συντηρούσε ο Στράτος. Τα σχολεία τους, τις ανάγκες του σπιτιού τους, τα νοίκια. Αυτό δεν το ξέραμε, ούτε κι η μητέρα μας», ανέφερε ο Άγγελος Διονυσίου.

«Από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν. Για μένα ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας. «Έφυγε» πάνω στην πίστα, δεν γέρασε, δεν τα παράτησε», σχολιάζει από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου.

«Ο Στράτος είχε τεράστια αδυναμία στην αδελφή μας την Τασούλα. Ευτυχώς που δεν έζησε να την δει να πεθαίνει, δεν θα το άντεχε. Θα είχε αφήσει βέβαια παρακαταθήκη για ακόμη 30 χρόνια. Τώρα θα ήταν 87, εγώ πιστεύω ότι θα τραγουδούσε ακόμα. Φαντάζεστε πόσα ακόμα τραγούδια θα είχε πει;», συμπληρώνει ο Άγγελος Διονυσίου.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο μεγαλύτερος γιος του Στράτου Διονυσίου αποκάλυψε πως ο πατέρας τους έκανε συχνά καντάδα στη μητέρα τους με ένα σκουπόξυλο πριν παντρευτούν. «Είχε γράψει ένα χαρτάκι στη γιαγιά μας, που του φώναζε να φύγει, ότι: μια μέρα εγώ την κόρη σου θα την έχω βασίλισσα, γιατί θα γίνω μεγάλος τραγουδιστής», προσθέτει.