Άγγελος Αρχανιωτάκης: «Η Μαρίζα Ρίζου και εγώ ήμασταν σε απόγνωση»

Άγγελος Αρχανιωτάκης

"Το ότι πήγα τόσο μακριά μου έκανε εντύπωση αλλά στον τελικό ήταν το αποκορύφωμα" ομολογεί ο Άγγελος Αρχανιωτάκης.

Την δεύτερη θέση στο X Factor κατόρθωσε να πάρει ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος και κέρδισε 50.000 ευρώ τη νύχτα της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του μουσικού τάλεντ σόου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης αποκάλυψε την… απόγνωση στην οποία βρέθηκαν μαζί με την μέντορα του!

Ειδικότερα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή στο X Factor. Μάλιστα δήλωσα συμμετοχή τελευταία στιγμή, τον Φλεβάρη, δέκα μέρες πριν την οντισιόν. Ο λόγος που δήλωσα ήταν επειδή ένας πολύ καλός μου φίλος με πίεσε και μου έστειλε ένα post στα social media. Δεν έχω κάνει καθόλου μαθήματα φωνητικής, όμως γράφω δικά μου τραγούδια σε στίχους και μουσική».

«Όταν πέρασα και γω και η Μαρίζα ήμασταν σε μια κατάσταση… απόγνωσης γιατί αναρωτιόμασταν πόσο μακριά θα μπορούσε να πάει στον διαγωνισμό κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο δεν το περιμέναμε, ίσως λίγο παραπάνω εγώ, το να βγω νικητής. Δηλαδή και το ότι πήγα τόσο μακριά μου έκανε εντύπωση αλλά στον τελικό ήταν το αποκορύφωμα».

«Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στην πορεία του X Factor ήταν στο 4ο live που ήμουν στους προτεινόμενους για αποχώρηση επειδή δεν ήμουν και εγώ ευχαριστημένος με αυτό που έκανα » συμπλήρωσε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης στο καθημερινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.