«Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες… Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού

Αγγελική

Αγγελική: Τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της σειράς συναντά η Ναταλία Γερμανού Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 23:00.

Αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, απέκτησε φανατικό κοινό, έγινε νούμερο ένα trending topic στο twitter. Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, συνεχίζει ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών. Οι εξελίξεις κορυφώνονται, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε η Ναταλία Γερμανού συναντά τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της σειράς σε μία special  εκπομπή, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 23:00. «Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες… Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Λίγο πριν το τέλος, οι ιστορίες πίσω από τις κάμερες, όλα όσα έγιναν και δεν είδαν οι τηλεθεατές σε ένα υψηλών προδιαγραφών ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά.

Η Ναταλία Γερμανού με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφου-παρουσιάστριας αλλά και με την ιδιότητα της τηλεθεάτριας που παρακολουθεί τη σειρά ανελλιπώς στέκεται απέναντι στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, τον σεναριογράφο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και όλους τους πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» και τους ρωτάει όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε. Πηγαίνει on set , στήνει τις κάμερες στη βίλα των Αργυρών, σε διαφορετικούς χώρους, και μας ξεναγεί στο περιβάλλον όπου δημιουργήθηκαν και έτρεξαν οι εξελίξεις.

Με τα δύο συνεργεία της σειράς, με τις κάμερες στο φουλ, με κινηματογραφική ματιά, η Ναταλία Γερμανού ρωτάει για όλους και για όλα και παίρνει απαντήσεις. Για την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων, για τις παρέες που δημιουργήθηκαν, για τα ευτράπελα, για τις πιο συγκινητικές ή τις πιο αστείες στιγμές, τις στιγμές που θα δεν θα ξεχάσουν κι αυτές που θα τους ακολουθούν στα επόμενα βήματά τους.

Η «Αγγελική» κάνει wrap με Ναταλία, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς! Μην το χάσετε!

Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 23:00 στον Alpha.