Η Αγγελική Νικολούλη μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο της

Αγγελική Νικολούλη

«Δεν θέλω έναν σύντροφο... αποκούμπι».

Επί είκοσι ένα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την Αγγελική Νικολούλη να διαχειρίζεται ακραίες καταστάσεις, να ξεγλιστράει και να ελίσσεται ανάμεσα σε εγκληματικά μυαλά, εκεί όπου και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Στο πρόσωπο της οι πολυάριθμοι φανατικοί οπαδοί της βρήκαν εκείνη που θα βοηθήσει για να αποδοθεί η δικαιοσύνη, που θα ξελασπώσει μια έρευνα, που θα φέρει στο φως όσα κρύβονται στα σκοτάδια. Μια ημέρα μετά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, η δημοσιογράφος μίλησε στο People -κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα- και τον Γιώργο Πράτανο για όλα χωρίς φόβο και με άφθονο πάθος και πόζαρε στο φακό στην πιο σέξι φωτογράφηση μέχρι στιγμής.

[dfp_ads id=236982]

Το διαζύγιο

Ένα διαζύγιο έπειτα από πολλά χρόνια γάμου δεν είναι εύκολη ιστορία. Αλλά τότε ήταν που με ανακάλυψα για τα καλά. Χώρισα, βγήκα από μία σχέση γιατί δεν μπορούσα να μένω και να καταπιέζομαι. 

Νέος σύντροφος

Θέλω έναν άνθρωπο με κέφι για ζωή, ταξιδιάρη, απρόβλεπτο, να τον βλέπω να γελάει και να ανοίγει η ψυχή μου. Αυτόν τον σύντροφο «αποκούμπι» δεν τον θέλω, δεν κολλάει σε μένα.