Αγγελική Νικολούλη: «Με το ALTER δεν υπάρχουν άλλες αντοχές»

Πότε επιστρέφει στην τηλεόραση;

Μετά από πολλούς μήνες η Αγγελική Νικολούλη πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ζωντανή εκπομπή, κουβεντιάζοντας με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Η δημοσιογράφος που έμεινε εκτός τηλεόρασης όλη τη σεζόν, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπισε το ALTER, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κανάλι που την φιλοξένησε την τελευταία δεκαετία.

«Το ALTER θυμίζει το γεφύρι της Άρτας. Είμαι από τους ανθρώπους που έμειναν να το στηρίζουν, γιατί το αγαπώ πολύ. Μου φέρθηκαν ωραία, όμως με το «θα και θα» έχασα μια τηλεοπτική σεζόν. Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλες αντοχές. Το Σεπτέμβρη ήταν λανθασμένη η επιλογή των συναδέλφων να προχωρήσουν τότε σε απεργία. Ήταν μια καινούρια σεζόν κι ενώ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, ξαφνικά απεργία. Βέβαια, από ένα κόσμο που ταλαιπωρείται δεν μπορείς να ζητάς πολλά. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τόσους μήνες, δεν το συζητάμε!», είπε.

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της επιστροφή, λέγοντας: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, δεν μου λείπει να προβληθώ. Βλέπω ότι το «Τούνελ» λείπει από τον κόσμο. Τώρα που η κοινωνία έχει αυτές τις ανατροπές, πιστεύω ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά. Θέλω να την προσαρμόσω στην κοινωνία και να είναι μια πιο οικονομική παραγωγή. Τώρα πια, θα κάνω κάτι από Σεπτέμβρη».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν θα έκανε μια ψυχαγωγική εκπομπή, η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε να μείνει εκτός τηλεόρασης παρά να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αγγελικής Νικολούλη!

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει τα νέα σχέδιά της

Το βιβλίο που ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε έξωση!

Δείτε την ανανεωμένη Αγγελική Νικολούλη

Νικολούλη: «Αν υπάρξουν εξελίξεις θα δείτε το «Τούνελ» στον αέρα»!

Τι λέει η Αγγελική Νικολούλη για το Ν. Χατζηνικολάου και το ΑΛΤΕΡ

Γιατί επικοινώνησε ο Tom Cruise με την Αγγελική Νικολούλη;