Αγγελική Νικολούλη: Ανατριχιάζει η περιγραφή για την υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού

Αγγελική Νικολούλη

"Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτηα. Το λέω και ανατριχιάζω", περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης ήταν η Αγγελική Νικολούλη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε για κάποιες από τις υποθέσεις που έχει φέρει στο φως, οι οποίες τη συγκλόνισαν. Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Η περιγραφή της είναι ανατριχιαστική.

«Για μένα ο Γραικός ήταν νεκρός από την αρχή. Δεν με πίστευε κανείς. Πήγα στη Θεσσαλονίκη τότε, πήγα σε τρεις χώρους. Έλεγα πού μπορεί να είναι. Πήγα στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, με βοήθησαν. Πήγα κι εκεί που έκαιγαν τα κρέατα τα σφαγμένα να δω πότε λειτουργούσε αυτό. Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μίλησα, κάναμε τον περίπατό μας, την είδα από κοντά και κουβεντιάσαμε διαφορετικά. Και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που ήρθε και τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά από δική μου επιμονή, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα να κάνουμε τη διαδρομή, δεν ήθελε, την κάναμε», λέει η Αγγελική Νικολούλη και συνεχίζει:

«Ξέρεις ποιο είναι το πιο σοκαριστικό; Μετά τη βόλτα του είπα ότι θέλω να πάω στη μονάδα σου. Μου λέει αποκλείεται. Του λέω θέλω να πάμε. Μου λέει την κάμερα ξέχασέ την, ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω και τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε εκεί στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει κάτι, ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο.

Μου λέει πού πας; Λέω πάω πίσω εκεί. Μου λέει δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες θα λερωθείς. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτηα. Το λέω και ανατριχιάζω. Γύρισα και τον είδα που με κοίταζε κάπως περίεργα και μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Και πήγα. Μου λέει ό,τι είδες είδες, πάμε. Εκεί ένιωσα ότι κάτι υπάρχει εκεί. Πήρα τότε και τις Αρχές και τους είπα για μένα ο Γραικός είναι κάπου εκεί γύρω».