Αγγελική Ηλιάδη: «Το ανακαλύψαμε όταν έμεινα έγκυος στον μικρό και σιγά σιγά μεγάλωνε»

Αγγελική Ηλιάδη

"Φοβόμουν να το κάνω γιατί φοβόμουν για το αποτέλεσμα. Να το πω ότι είναι μεγάλο λάθος. Ήταν κάτι, το οποίο το πρόλαβα στο τσακ. Πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος" σχολίασε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο τελευταίο Γεια σου της χρονιάς με την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ. Η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει με έναν όγκο που άργησε να αφαιρέσει.

«Αφαίρεσα έναν όγκο αργότερα. Αυτό παρουσιάστηκε και το ανακαλύψαμε όταν έμεινα έγκυος στον μικρό και σιγά σιγά μεγάλωνε. Ήταν μικρό τότε, το άφησα πολλά χρόνια λόγω της δουλειάς και κάποια στιγμή άρχισα να έχω σοβαρά προβλήματα. Επίσης, φοβόμουν να το κάνω γιατί φοβόμουν για το αποτέλεσμα. Να το πω ότι είναι μεγάλο λάθος. Ήταν κάτι, το οποίο το πρόλαβα στο τσακ. Πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Είχα πάρα πολλά προβλήματα γιατί είχα πάρα πολλές αιμορραγίες. Σε σημείο που δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά μου. Αδυναμία. Για αυτό λέω ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να αφήνουμε πράγματα και συνεχώς να τσεκάρουμε αν είναι όλα καλά» συνέχισε η Αγγελική Ηλιάδη.