Αγγελική Ηλιάδη: «Ήταν αισχρό αυτό που είπε στην εκπομπή του, μεσολάβησε ο δικηγόρος μου»

Αγγελική Ηλιάδη

«Ζήτησε συγγνώμη και δημόσια και προσωπικά σε μένα, αλλά δεν ένιωσα κάτι», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο περιστατικό όπου χρειάστηκε να βάλει δικηγόρο.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι γιατί δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying στο σχολείο. Δεν ανέχομαι από κανέναν να πειράζει τα παιδιά μου, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Λείπει η πατρική φιγούρα από το σπίτι.

Κάποτε έλεγα ότι είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου. Η μαμά δεν μπορεί να αναπληρώσει τα κενά του πατέρα. Δεν έχω τον σύντροφο που μπορώ να μοιραστώ τις υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έκανα γάμο. Δεν θα έκανα γάμο γιατί δεν θέλω κανείς να εισβάλει στο πρόγραμμά μου», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Κλείνοντας, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: «Έχει μεσολαβήσει δικηγόρος για χοντράδα που ειπώθηκε για το πρόσωπό μου. Ζήτησε συγγνώμη και δημόσια και προσωπικά σε μένα, αλλά δεν ένιωσα κάτι με τη συγγνώμη γιατί αυτό που είχε στην εκπομπή του τότε ήταν αισχρό».