Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω απλά… είναι καλύτερο να ξεκουράζεται»

Αγγελική Ηλιάδη

Έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου αρκετές δυσκολίες, τις έχω ξεπεράσει και έχω γίνει ένας πολύ ανθεκτικός άνθρωπος".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» έκανε το πρωινό της Κυριακής (7/4) η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νικηφόρου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τα τελευταία νέα γύρω από την υγεία της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία. Με φλερτάρουν και μου αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε όμορφο είναι καλοδεχούμενο», δηλώνει η Αγγελική Ηλιάδη.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν μου άρεσε το «Ζάρι» της Μαρίνας  Σάττι. Όσο το ακούω όμως μου αρέσει περισσότερο, έχει κάτι το ιδιαίτερο. Όταν διαγωνίστηκα για να πάω στη Eurovision το έκανα με μεγάλη χαρά, δεν το μετάνιωσα. Δεν θα το ξανάκανα όμως, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, πιο νέα», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση, υποδεικνύοντας τη Ζόζεφιν ως την ιδανική εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision.

«Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται», εξομολογείται η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ.

«Εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω κανένα αρνητικό συναίσθημα στα παιδιά μου. Έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου αρκετές δυσκολίες, τις έχω ξεπεράσει και έχω γίνει ένας πολύ ανθεκτικός άνθρωπος», τονίζει χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα του ΑΝΤ1.