Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν μπορούμε όλα να τα μοιραστούμε με τον κόσμο»

Αγγελική Ηλιάδη

"Δεν είμαστε γιατροί για να συζητάμε για τόσο σοβαρά θέματα" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη για την γιαγιά της.

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time \με αφορμή την έναρξη των μουσικών της εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Μεταξύ άλλων, δε, η εκρηκτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και την περιπέτεια που αντιμετωπίζει η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ με την υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλά τον βλέπω τον Σάββα (σ.σ. Γκέντσογλου) μέσα στο Survivor. Αντέχει! Είναι ικανότατος! Θα ήθελα να τον δω και νικητή».

«Κατ’ αρχάς δεν είμαστε γιατροί για να συζητάμε για τόσο σοβαρά θέματα (σ.σ. όσον αφορά την περιπέτεια υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ). Δεν είναι όλα πράγματα τα οποία θέλουμε και μπορούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του» πρόσθεσε, επίσης, η Αγγελική Ηλιάδη στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πηγή εικόνας: NDP Photo