Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με αναγνωρίζει και είναι πολύ λυπηρό αυτό»

Αγγελική Ηλιάδη

«Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για το “Celebrity”, το Survivor, τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

«Το concept δεν ήταν ριάλιτι. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη για το “Celebrity”, ενώ για το Survivor απάντησε: «Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω. Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».

Για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και το ντουέτο τους «Μη ζητήσεις συγγνώμη», η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω «θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο» και μου λέει «εννοείται». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός».

Κλείνοντας, η Αγγελική Ηλιάδη είπε για τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει και είναι πολύ λυπηρό».