Αγγελική Ηλιάδη: «Από την πλευρά μου έκανα πάντα το καλύτερο για τα παιδιά μου»

Αγγελική Ηλιάδη

"Ότι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου"

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, την σχέση με τους γιους της και τον πρώην σύντροφο της, Σάββα Γκέντσογλου.

«Ότι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, συμπληρώνοντας: «Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

Όσον αφορά για τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη, η όμορφη τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά. Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό».

Επίσης, σχετικά με τον χωρισμό με τον τελευταίο της σύντροφο, Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο».

«Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά» πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδα. «Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά».

«Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» ανέφερε, επίσης, με χαμόγελο η Αγγελική.

«Δε νιώθω πως έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από μια σχέση» κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.