Αγγελική Δαλιάνη για Μάνο Παπαγιάννη: «Γνωριστήκαμε τυχαία στον δρόμο»

Αγγελική Δαλιάνη

"Ίσως να είχα κάνει πολύ περισσότερα πράγματα επαγγελματικά, αν δεν είχα τα παιδιά" παραδέχεται η Αγγελική Δαλιάνη.

Την Αγγελική Δαλιάνη υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Η Δική Μας Οικογένεια», αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη πριν από 20 χρόνια μπροστά στο Εθνικό Θέατρο.

«Ήταν συνειδητή απόφαση να κάνω παιδί μικρή. Ήμουν 29 χρονών. Πάντα το είχα στο μυαλό μου και για κάποιον λόγο είχα βάλει ένα όριο τα 30, λες και μετά κάτι παθαίνεις. Ήθελα να έχω τελειώσει τις σπουδές, να έχω μία επαγγελματική εξέλιξη, να έχω παντρευτεί και να έχω κάνει παιδί» παραδέχεται η Αγγελική Δαλιάνη.

«Με τον Μάνο γνωριστήκαμε αρκετά χρόνια πριν, μία 20ετία περίπου, τυχαία στον δρόμο. Ήμουν φοιτήτρια στη Δραματική Σχολή το 2003, αυτός ήταν σε μία άλλη Δραματική Σχολή. Τελείωνε όμως, γιατί ήταν πιο μεγάλος στα έτη από μένα» περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ο δρόμος που γνωριστήκαμε ήταν μπροστά στο Εθνικό Θέατρο. Ο Μάνος έπαιζε τότε εκεί, εγώ πήγα να δω μια παράσταση που δεν βρήκα εισιτήριο και τυχαία γνώρισα μια άλλη κοπέλα που είχε πάθει το ίδιο. Βγαίνουμε έξω απ’ το θέατρο, περνάει ο Μάνος, χαιρέτησε την κοπέλα που την ήξερε από τη σχολή του κι έτσι συστηθήκαμε» κλείνει την περιγραφή της η Αγγελική Δαλιάνη.

«Η ζωή μετά τα παιδιά είναι σίγουρα διαφορετική, προτεραιότητα είναι τα παιδιά, δεν είσαι μόνος σου. Πλέον αλλάζουν και τα όνειρά σου. Ίσως και να είχα κάνει πολύ περισσότερα πράγματα επαγγελματικά, αν δεν είχα τα παιδιά αλλά δεν το λέω ως αρνητικό. Ήταν συνειδητή επιλογή» παραδέχεται αμέσως μετά η Αγγελική Δαλιάνη.