Άνεργος ο Αγάθωνας ένα χρόνο μετά τη Eurovision

Η κρίση χτύπησε την πόρτα του ρεμπέτη...

Πέρσι τέτοια εποχή ήταν στις δόξες του, αφού το όνομά του φιγούραρε στους υποψηφίους για τη Eurovision. Όταν επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει μαζί με τους Koza Mostra, ο Αγάθωνας πρωταγωνιστούσε σχεδόν καθημερινά στα ΜΜΕ, με τον καυστικό του λόγο. Φέτος όμως, είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ρεμπέτη, που είδε έπειτα από πολλές δεκαετίες στον χώρο τη φήμη του να απογειώνεται λόγω ενός μουσικού διαγωνισμού.

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στην Espresso, ο Αγάθωνας έχει πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νυχτερινά μαγαζιά και η διασκέδαση. Αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια πρόταση για δουλειά και ζει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, κοντά στους δικούς του, περιμένοντας το τηλέφωνό του να χτυπήσει. Στις αρχές του φθινοπώρου ο ρεμπέτης είχε έρθει στην Αθήνα, όπου έκανε κάποιες live εμφανίσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο τα περίμενε και επέστρρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος δεν φαίνεται πάντως να τα έχει βάψει μαύρα, αφού αστειεύεται ακόμη και στους δικούς του ανθρώπους, λέγοντας «τώρα που είμαι στο σπίτι δεν έχω και έξοδα». Παράλληλα όμως σκέφτεται να πάει στην Αμερική, αφού οι μόνες προτάσεις που έχει είναι για κάποιες συναυλίες εκεί, χωρίς να είναι όμως σίγουρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νίκος Μάνεσης για τον μισθό του στον ALPHA