Ανδρομάχη για Eurovision: «Έκλαψα μόνη μου στην ησυχία μου»

Ανδρομάχη

"Μετά τον ημιτελικό είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα" ανέφερε η Ανδρομάχη.

Η Ανδρομάχη βρέθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τον περσινό της αποκλεισμό από τον τελικό της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου .

«Αυτό που έζησα ήταν μοναδικό κι είχε τα πάντα από συναισθήματα. Ήμασταν πολύ ωραία ομάδα, το ζήσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία. Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα. Ήταν η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρό που ετοιμάζεσαι. Είναι ξεσπάσματα και θέλεις να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι και να γινόταν θα έκλαιγα για να μου φύγει. Όταν έχω νεύρα, κλαίω για να φύγει. Δεν ξεσπώ αλλιώς και θα κλάψω μόνη μου στην ησυχία μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανδρομάχη.

«Μετά τον ημιτελικό είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα. Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα να είμαι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου. Η αϋπνία μπορεί να σε κάνει να μην αποδώσεις» πρόσθεσε η Ανδρομάχη.