Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το MEGA πρέπει να διευρύνει την επιτυχημένη του ζώνη, Νίκος Ευαγγελάτος»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης. Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, το πρόγραμμα του MEGA καθώς και την πορεία του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μια εκπομπή πάει καλά, παράδειγμα Ευαγγελάτος, ο κανόνας είναι να κοιτάζεις πριν και μετά να την ενισχύσεις. Διευρύνεις την πετυχημένη σου ζώνη, η οποία βεβαίως έχει έναν χαρακτήρα. Φερειπείν ενημερωτικό και λέγεται Νίκος Ευαγγελάτος. Δεν σημαίνει ότι η διεύρυνση που μπορείς να κάνεις, μπορεί να σταθεί ίδια. Είναι δύσκολο αλλά λες, «ξέρω ότι ο κόσμος γυρνάει εκέι, άρα άμα βάλω κάτι δυνατό πριν και κάτι δυνατό μετά, θα δημιουργήσω ένα κλίμα. Και πάει έτσι».

«Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας από τους βασικούς τηλεοπτικούς δημοσιογράφους με σφραγίδα, άποψη, οντότητα που σφραγίζουν την ελληνική δημοσιογραφία. Αυτός και ο άλλος Νίκος είναι οι δύο βασικοί πυλώνες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στο OPEN. «Το τι έχει περάσει από τα χέρια του δεν συζητιέται και με πόσο εύστοχο τρόπο και χωρίς εκείνη την υποστήριξη που μπορεί να δεις σε αντίστοιχους συναδέλφους στο CNN και άλλα μεγάλα κανάλια».

«Κάθε θέμα της επικαιρότητας το χειρίζεται με ρεπορτάζ βάθους και με πολύ ωραίο στήσιμο της εικόνας».

Μένει σε κάθε περίπτωση να δούμε που θα τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του MEGA η νέα εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη…