Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Δήμητρα Ρουμπέση δεν την έκανα εγώ πρωταγωνίστρια, όχι»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσα εξομολογήθηκε on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρώην σύζυγο του.

Το πρωινό της Τετάρτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε πίσω στον χρόνο και στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με την τότε σύζυγο του, Δήμητρα Ρουμπέση. Εκείνα τα χρόνια τα μακρινά, όταν ο δημοφιλής παρουσιαστής ανέλαβε την παρουσίαση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha στο Σαββατοκύριακο.

Με ειλικρίνεια, όπως κάθε φορά άλλωστε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως έδωσε προσωπική μάχη για να μην γίνει αυτή η συνεργασία με την επί τέσσερα χρόνια γυναίκα του.

«Ήταν πολύ δύσκολο για τη Δήμητρα, γιατί ήταν ένα κλειστό κορίτσι ενώ εγώ ήμουν ένας ανοιχτός άνθρωπος. Την ήξερα την τηλεόραση και όποιον καλούσα του είχα μιλήσει τουλάχιστον 5, 6 φορές. Άρα στην ουσία η Δήμητρα ήταν δίπλα μου, βοηθητικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο μαγκαζίνο του Alpha. «Την Δήμητρα δεν την έκανα εγώ τότε πρωταγωνίστρια, όχι. Είχε κάνει την προηγούμενη χρονιά μαζί με τον Θανάση Πάτρα, είχε παίξει σε ένα σίριαλ και ήταν και πρωταγωνίστρια στην εκπομπή Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα».

«Σε αυτή την εκπομπή, στην οποία την επέβαλλαν οι άνθρωποι του Alpha και ήθελαν αυτό το ζευγάρι, εγώ διαφώνησα. Διαφώνησα για το καλό της Δήμητρας. Σε αυτό είμαι λαίλαπα… Τώρα το να έχω την Δήμητρα δίπλα μου και να έχει εικόνα γλάστρας, αυτά τα οποία βρίζω δεν ήθελα να τα κάνω εγώ. Άρα της είχα δώσει κάποια θεματάκια και έκανε, στις μεγάλες συνεντεύξεις όμως δεν αναμειγνυόταν».