Ανδρέας Μικρούτσικος – Σύσσωμη η επιτροπή του J2US μίλησε με συγκινητικά λόγια

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Πρέπει να είναι εδώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος" τόνισε στην κάμερα ο Σταμάτης Φασουλής.

Την πολυσυζητημένη εμφάνιση στο πλατό του J2US έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας τα θερμότερα των συναισθημάτων τόσο στους παρευρισκομένους όσο και στο τηλεοπτικό κοινό του OPEN.

Ο αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής ερμήνευσε στη σκηνή δύο μεγάλες του επιτυχίες, το «Χαμένο νησί» και το «Κουτσουράκι» ενώ δείχθηκε την τηλεφωνική έκπληξη της καλής του φίλης, Σοφίας Βόσσου.

Μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» συνάντησε τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου που μίλησαν με τα πιο γλυκά λόγια. «Νομίζω ότι συμπεριφέρθηκα στον Ανδρέα, όπως έπερεπε να κάνουν και πρέπει να κάνουν όλοι. Όταν έχεις έναν τηλεοπτικό μύθο, έναν άνθρωπο με τέτοια ιστορία πρέπει να ανοίξεις την αγκαλιά σου, να τον σεβαστείς, να του δώσεις τη θέση που του αρμόζει» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνη, ο οποίος μάλιστα έκανε στον παρουσιαστή και τηλεοπτική πρόταση το βράδυ του Σαββάτου στον αέρα του J2US.

«Μα τι συγκινητική στιγμή που ήταν αυτή… Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τον Ανδρέα και τη Σοφία» ανέφερε, με τη σειρά της, η Βίκυ Σταυροπούλου. Επίσης, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε πως «στο J2US συγκινήθηκα φοβερά και νομίζω ότι πρέπει να είναι εδώ. Παντού πρέπει να είναι, στην τηλεόραση πρέπει να είναι ο Ανδρέας. Είναι ένα παιδί που ανήκει στην τηλεόραση και η τηλεόραση του ανήκει».

Θα δούμε, άραγε, τη συνεργασία ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Νίκο Κοκλώνη;