Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί ο γιος του, Στέργιος – «Είναι άθλος αυτό που έκανε ο πατέρας μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Λόγια τρυφερά δέχθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στο Tik Talk, από τον γιο του, Στέργιο.

Στο Tik Talk του Alpha βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ της Πέμπτης και, μέσα σε όλα, δέχθηκε μια όμορφη έκπληξη. Μια έκπληξη από τον αγαπημένο του γιο, Στέργιο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που είχε με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε με λόγια τρυφερά στη στήριξη που είχε από τον γιο του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά. Το θέμα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι πατέρας μου και είμαι γιος του έχουμε μια σχέση πολύ υγιή και ωραία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος στην κάμερα του Alpha.

«Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβριες τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελεταία χρόναι ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού παρουσιαστή. «Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει».

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση από τον Στέργιο Μικρούτσικο στο Tik Talk…