Ανδρέας Μικρούτσικος: «Οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Η απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το σχόλιο που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη, μέσα από το Mega Καλημέρα, είπε το πρωί της Τρίτης πως είναι ντροπή να δείχνουν στην Super Κατερίνα τις δηλώσεις του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο χωρίς να τον έχουν ενημερώσει. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε αργότερα αυτές τις δηλώσεις και ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Ανδρέα μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας.

Το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.