Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με τον Παύλο Χαϊκάλη ήμασταν φίλοι»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Ο ίδιος σήμερα νιώθει μέσα του πως ήταν υπερβολικός αλλά δεν έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα" υπογραμμίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή την αναχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη για την Κύπρο, το πρωί της Πέμπτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τον ηθοποιό έπειτα και από τις μαρτυρίες γυναικών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στα πλαίσια του metoo.

Πιο συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήμασταν φίλοι. Κάνοντας το πρωινό, το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», σχεδόν κάθε εβδομάδα ήταν καλεσμένος μου. Συμμετείχε παντού, σε πολλές παραστάσεις, Εγώ στου Πέτρου (σ.σ. Φιλιππίδη) και στις δικές του, γιατί ήταν για χρόνια ντουέτο, πήγαινα φανατικά και έκλαιγα από τα γέλια. Έτσι υπήρχε αυτή η σχέση. Τελευταία είχα πάει στην πλατεία Καρύτση, στο θέατρο Μουσούρη και τους είδα και καθίσαμε μέχρι πάρα πολύ αργά και λέγαμε διάφορα για το ένα και το άλλο».

«Ο ίδιος σήμερα νιώθει μέσα του πως ήταν υπερβολικός αλλά δεν έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα. Το λέει κιόλας για τον «άντρα παλιάς κοπής». Πάει σε μια εκπομπή πιστεύοντας ότι θα του δοθεί ο χρόνος να μιλήσει, αντ’ αυτού συνολικά από τον χώρο παίρνει άρνηση οπότε και κατεβάζει ρολά. Πάει στην Κύπρο και αν πάει καλά και τον αποδεχτεί ο κόσμος, θα δείτε ότι βήμα βήμα θα συνεχίσει. Εάν εκεί υπάρχουν αντιρρήσεις, θα κατεβάσει ρολά δια παντός» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο παρουσιαστής.

Στην εισαγωγή του θέματος, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε την στάση του Παύλου Χαϊκάλη το τελευταίο διάστημα λέγοντας τα εξής. «Παιδιά, μισό λεπτό τώρα… Πριν από δύο εβδομάδες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δεν το λέω κάπως, απλά όταν λες «δεν θέλω να μιλήσω» και μετά βγαίνεις σε μια οποιαδήποτε εκπομπή σημαίνει ότι το συνεχίζεις».