Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο πίσω από την αντικατάσταση του Θανάση Πάτρα

Μικρούτσικος Πάτρας

"Εγώ ήθελα να στηρίξω τη Δήμητρα τηλεοπτικά. Έκτοτε μου κήρυξε πόλεμο, έβγαινε και έλεγε ότι του πήρα την εκπομπή", περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή την τηλεοπτική επανασύνδεση του Θανάση Πάτρα με τη Σοφία Αλιμπέρτη, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την αντικατάσταση που κλήθηκε να κάνει στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha το 2007.

«Με κάλεσαν από τον Alpha και μου ζήτησαν να κάνω την εκπομπή. Αρνήθηκα, γιατί είπα ότι ο Θανάσης είναι αρκετός και ικανός για την εκπομπή. Έκαναν μία σύσκεψη και μου είπαν ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα σταματούσε», αφηγείται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Θανάσης είχε ψυχρανθεί. Εγώ έδωσα μάχη να μείνει στο κανάλι. Και αν δεν είχαν έρθει δύο καινούργιοι διευθυντές, θα την πετύχαινα τη μάχη. Εγώ δεν είχα ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο», συνέχισε την περιγραφή του ο παρουσιαστής.

«Με ξαναφώναξαν και μου είπαν ότι η εκπομπή θα σταματούσε και ότι θα την έδιναν εξ ολοκλήρου στη Δήμητρα (Ρουμπέση). Εγώ ήθελα να τη στηρίξω τηλεοπτικά και για να κάνουμε και πλάκα είπαμε την εκπομπή: Αυτός μας έλειπε», ξεκαθαρίζει.

«Βγήκα στην πρώτη εκπομπή και το εξήγησα. Έκτοτε μου κήρυξε πόλεμο, έβγαινε και έλεγε ότι του πήρα την εκπομπή. Δεν θα αλλάξω γνώμη, τον έχω φιλοξενήσει κιόλας με τη γυναίκα του, είναι μια χαρά. Έπρεπε όμως να ξέρει τη δική μου ποιότητα», καταλήγει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.