Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήταν πολύ μαντάμ η Αμάντα Γεωργιάδη στον τελικό της Eurovision»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2022.

Στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες μετά το πέρας του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 στο Τορίνο, όπου η Αμάντα Γεωργιάδη κατέκτησε την 8η θέση.

Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε θέση για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό και ήταν σαφής. «Η Αμάντα Γεωργιάδη ήταν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία σε επίπεδο εμφάνισης και σε επίπεδο τρόπου που τραγούδησε και σε επίπεδο τραγουδιού. Ήταν μια μπαλάντα που για την λογική της Eurovision, τα τελευταία χρόνια, θεωρείται αντιτουριστικό να πας και αν την πεις.  Ακολουθήσαμε λοιπόν τη δύσκολη οδό και αφήσαμε ένα αισθητικό στίγμα. Είχαμε ένα ωραίο τραγούδι, αξιοπρεπές, με έναν Φωκά ως μόνιμο μάγο της διοργάνωσης να το αναδεικνύει».

«Μόνο που σε όλη αυτή την εκτέλεση κάποια πράγματα το φρενάρισαν. Η ιδέα του Φωκά Ευαγγελινού είναι πάρα πολύ ωραία, μινιμαλιστική, οι καρέκλες λιώνουν. Η εκτέλεση δεν ήταν πάρα πολύ ωραία και χαίρομαι που από τον ημιτελικό στον τελικό άλλαξε λίγο».

«Ένα νέο κορίτσι ωστόσο 25 ετών, έχοντας υποταχτεί στην ιδέα του τραγουδιού, μπορεί να το έλεγε και καλύτερα… μια πιο μεγάλη γυναίκα αυτό το πράγμα. Δηλαδή έχανε τη νεανικότητα του αυτό το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Ήταν πολύ μαντάμ! Κάτι για το οποίο δεν φταίει όμως ούτε η Αμάντα, ούτε το τραγούδι, ούτε τίποτα. Είναι έτσι η επιλογή».