Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ατάκα όλο νόημα στον αέρα – «Τα φιλιά μου και την αγάπη μου στη Βίκυ Σταυροπούλου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον παρουσιαστή να σχολιάσει τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για τη γεύση που του έχει αφήσει μέχρι στιγμής η φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη πρεμιέρα του νέου reality show του ΟΡΕΝ με τίτλο «TV Queen», στο οποίο ο ίδιος θα έχει σημαντικό ρόλο.

«Η γεύση που μου έχει αφήσει η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε είναι εξαιρετική μέσα από τις δυσκολίες πάντα. Μπόρεσα να αφήσω το στίγμα μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Ισχύει η συμμετοχή μου στο «TV Queen», πλέον οι κουβέντες οριστικοποιήθηκαν. Δουλεύουμε καθημερινά και προς τις αρχές του άλλου μήνα θα είμαστε στον αέρα με μια εκπομπή που θα προσπαθήσουμε να τη στήσουμε στις σωστές βάσεις», απάντησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση για το καινούργιο project της BarkingWell.

«Θα είμαι μέσα σε όλα, αλλά όχι καθηγητής. Θα είμαι σαν διευθυντής, όπως και στο Fame Story. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση, χωρίς αυτό να έχει τελεσιδικήσει. Οι απόψεις μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν διαδοθεί και είναι στα όρια της μήνυσης», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλείνοντας το θέμα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον παρουσιαστή να σχολιάσει τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά.

«Θέλω κλείνοντας να στείλω την αγάπη μου και τη χαρά μου στη Βίκυ Σταυροπούλου. Φιλάκια!», αρκέστηκε να πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.