Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν είναι κατάπτυστος αλλά…»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Καταπέλτης" ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του παρουσιαστή της Φάρμας.

Τις χαμηλές πτήσεις στη «Φάρμα» σχολίασε η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Τετάρτη. Ο αγαπημένος παρουσιαστής δε δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει την αιχμηρή του άποψη για τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Σάκη Τανιμανίδη.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα ποσοστά της Φάρμας δεν είναι καλά, κακά τα ψέματα. Γενικά ήταν ένα πράγμα μουντό γιατί έχει στοιχεία Survivor αλλά άλλο σε ένα εξωτικό νησί, που έχει μια εξωστρέφεια και το άλλο έχει μια λασπουριά. Ήταν σαφές ότι αυτό θα συνέβαινε από την αρχή».

«Τώρα, είχαν κάποιες επιτυχίες στα πρόσωπα αλλά τους έφυγαν στο άψε σβήσε. Δηλαδή όταν είδα να φεύγουν αυτοί που φεύγουν, αναρωτιόμουν τι τους έφεραν. Από εκείνη τη στιγμή είναι απογυμνωμένο, αποστεωμένο εξού και το 4%».

«Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι κατάπτυστος αλλά δεν είναι η περίπτωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, επειδή έχουν κάνει και την ίδια εκπομπή. Ο Λιανός έχει ατάκα, έχει χιούμορ, είναι γρήγορος, είναι το ένα, είναι το άλλο. Ο άλλος μπαίνει μέσα σαν… μια αίσθηση δύναμης που δεν μου το εκφράζει. Δηλαδή Λιανός με τα μπούνια» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για τον Σάκη Τανιμανίδη.