Ανδρέας Μικρούτσικος για Μυριέλλα Κουρεντή: «Το μελό του μελού, ηθοποιήστικο μελό»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Δεν μάσησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την "πριγκίπισσα" του Survivor!

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία ξέσπασε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor διαβάζοντας μήνυμα από τον στενό της συνεργάτη.

Το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, λοιπόν, ο αγαπημένος παρουσιαστής τόνισε πως «παρακολουθήσαμε τώρα την επιτομή του μελό εις την νιοστήν! Η Λάμψη και η επιτομή του μελό! Εγώ, μεταξύ μας, είμαι μαζί της καθώς δέχθηκε μια επίθεση από τις συμπαίκτριες της για ένα φλερτ μέχρι τη στιγμή που φιλήθηκε που δείχνει ότι δίνει παραπάνω υπόσταση, αφήνει έρμαιο τον Τζον και τον λέει συνεργάτη. Από κει και πέρα το πράγμα άρχισε να γυρίζει».

«Όλο το χθεσινό, αυτό το πραγματάκι, ήταν το μελό του μελό. Ήταν ηθοποιήστικο μελό διότι μπορείς να συγκινηθείς με τον Τζον αλλά, όταν συγκινείσαι το κρατάς και λίγο για τον εαυτό σου».

«Δηλαδή εγώ έχω πληγές που άμα μου τις πειράξετε θα συγκινηθώ. Δεν θα βγω όμως στην κάμερα να συγκινηθώ. Θα βάλω τα χέρια και θα κρυφτώ» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.