Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα, για εμένα δεν υπάρχει»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Για εμένα σαν παρουσία και σαν έργο ο Light μου είναι αόρατος, ένα τυφλό σημείο του στερεώματος" είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την απάντησή του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Light και σε όσα ανέφερε για τον ίδιο στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Light είπε νωρίτερα: «Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live».

«Όταν με βλέπετε και χτυπώ κάποια πράγματα όχι για κριτική αλλά ανοίγω διάλογο με κάποιον που πιστεύω ότι έπρεπε να λέει άλλα και διαφωνώ. Δηλαδή στην βάση μίας εκτίμησης. Τα κριτικάρισα όχι γιατί θέλω να ανοίξω κάτι με τον Light, αλλά επειδή είναι δημόσιος λόγος μέσα από μία εκπομπή που αφορά τη νεολαία και τον ελληνικό λαό. Με αυτήν τη λογική ενεργοποιήθηκα» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αντιπαράθεση θα ανοίξω με τον Light, εάν τον εκτιμώ και θέλω να τον χτυπήσω και να αντιπαρατεθώ. Δεν τον εκτιμώ. Μου είναι ένα τίποτα στην ουσία και δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ. Μπορώ να κριτικάρω ό,τι λέει για ηλικιακούς ρατσισμούς και όποιος δεν έχει επιχειρήματα ανακαλύπτει πι. Δεν θα μπω σε αυτήν τη λογική. Για εμένα σαν παρουσία και σαν έργο ο Light μου είναι αόρατος, ένα τυφλό σημείο του στερεώματος. Δεν υπάρχει για εμένα. Υπάρχει στον βαθμό και στο μέτρο που είναι σε μία επιτροπή ενός σόου στο οποίο έχω δουλέψει και το οποίο λόγω της τηλεόρασης έχει παρέμβαση στον κόσμο. Εγώ και ο Light δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Είμαστε ως ευθείες ασύμβατοι. Δεν υπάρχει επίπεδο κοινό να μας ορίσει. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Ούτε που τα άκουσα αυτά που λέει για εμένα. Αυτά που είπα δεν τα είπα στον Light αλλά στην τηλεοπτική πραγματικότητα» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.