Ανδρέας Μικρούτσικος για Λευτέρη Λαζάρου: «Μπορεί να του αρέσουν οι εκπομπές που κόβονται»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Εκτός από αυτήν την πρόταση του Open με την Ίνα και καμια δύο προτάσεις που απέρριψα γιατί ήταν πάλι πρωινά και δεν είναι κάτι αυτό που μου αρέσει, δεν έχω άλλες προτάσεις" είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην Super Κατερίνα για την συμμετοχή που είχε ως κριτής στο MasterChef και την σύντομη φετινή τηλεοπτική του πορεία μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε η Ίνα Ταράντου στο Open. Μετά την προβολή των δηλώσεών του τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασαν όσα ανέφερε για τον λόγο που δεν θα ήθελε να βρίσκεται σε πρωινές εκπομπές.

«Ήταν μια δοκιμαστική περίοδος, που ήθελα να δω αν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Πήγε πολύ καλά, αλλά είδα ότι μου απορροφούσε πολύ χρόνο. Ξέραμε ότι είναι κάτι πολύ δοκιμαστικό και δεν τελείωσε πρόωρα. Απλά συνεχίζεται με άλλο τρόπο. Εκτός από αυτήν την πρόταση του Open με την Ίνα και καμια δύο προτάσεις που απέρριψα γιατί ήταν πάλι πρωινά και δεν είναι κάτι αυτό που μου αρέσει, δεν έχω άλλες προτάσεις. Δεν έχω αφήσει κι εγώ το περιθώριο ότι είμαι ανοιχτός» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.

«Εκτιμώ τον κύριο Λαζάρου, αλλα βλέπω πολλούς μεγάλους σεφ να απορρίπτουν τα πρωινά και δεν μου αρέσει. Βλέπουμε αυτήν την στιγμή ότι οι γυναίκες κι ο κόσμος βλέπουν πρωινές εκπομπές. Δεν μου αρέσει λίγο… Έχει βέβαια κι εστιατόρια ο άνθρωπος» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο παρακάτω συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ή μπορεί να του αρέσουν κι οι εκπομπές που κόβονται. Όταν πηγαίνει σε μια τέτοια εκπομπή, δεν μπορεί να λέει για τα πρωινά, τα οποία πρωινά σήμερα έχουν αναδομηθεί, έχουν βάλει τα κοινωνικά τους θέματα κι είναι στιβαρές πλέον εκπομπές. Δεν είναι αυτό που λέγαμε παλιά το πρωινάδικο ή το κουτσομπολίστικο.»