Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μασάει τα λόγια του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία που της δόθηκε πριν χρόνια στον Alpha

Ένταση επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για την εξουσία που είχε δοθεί πριν χρόνια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη διοίκηση του Alpha.

«Εγώ αυτό που ξέρω για την Κωνσταντίνα είναι ότι υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων (τεχνικών, παρουσιαστών) που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Ένας ηθικός αυτουργός που μπορεί τώρα να μη βρίσκεται στη ζωή μετέτρεψε μία άμυαλη κοπέλα σε killer».

Μέρος στη συζήτηση πήρε και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, επισημαίνοντας: «Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να εννοεί και κάποιους κάτω από τη διοίκηση, κάποιους ισχυρούς παρουσιαστές ή κάποια στελέχη του σταθμού, που τώρα βρίσκονται σε άλλα κανάλια».

Παράλληλα, θέση στο ζήτημα πήρε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σχολιάζοντας: «Μετά Χριστόν προφήτες δεν υπάρχουν. Γιατί δεν βγήκε τότε να τα πει αυτά η Ναταλία; Στην τηλεόραση δούλευε και τότε».