Ανδρέας Μικρούτσικος για Άρη Πορτοσάλτε: «Μόνο που δεν άκουσα το «Βρώμικο Ψωμί», αλλά αφού το τρως»

Μικρούτσικος Πορτοσάλτε

"Εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε;", είπε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε.

Στο σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε η παρέα του Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασαν την άποψή τους για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

«Θα ήθελα από τους δημοσιογράφους των ενημερωτικών εκπομπών να μην καταλαβαίνω τόσο εύκολα την παράταξή τους. Πειράζει; Όταν, ας πούμε, η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε ξαφνικά τη συμμετοχή της στον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τόσα χρόνια που την παρακολουθώ δεν είχα καταλάβει την παράταξη που στηρίζει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό για μένα είναι σημαντικό για έναν δημοσιογράφο της ενημέρωσης», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Θα ήθελα να πω κάτι στον κύριο Άρη Πορτοσάλτε. Έπρεπε να σχολιάσει και το ότι στη χθεσινή του ομιλία στο Σύνταγμα ο κύριος Κουτσούμπας έκλεισε με απόσπασμα ενός λόγου του αδερφού μου, Θάνου Μικρούτσικου, και μετά με Μίκη Θεοδωράκη», είπε παίρνοντας τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εκεί ας μπορέσει να κουνηθεί, που μου έπιασε την Άντζυ τώρα με αφορμή ένα τραγούδι της. Γιατί δε μιλάς εκεί, μεγάλε; Και βρίσκεις το «Πιο χαμηλά» δήθεν για να κεντήσεις; Αλλά… αυτοί είστε», συμπλήρωσε με νόημα.

«Τα κριτήρια, τον λόγο και τον τρόπο του καθένα να τον κρίνουμε. Ξαφνικά η κυρία Μποφίλιου στην πυρά, ενώ τον κύριο Σαββόπουλο τον υμνούσε το πρωί. Μόνο που δεν άκουσα το «Βρώμικο Ψωμί»… αλλά γιατί να το ακούσω; Άμα το τρως… Μουσικά μιλάω πάντα», έκλεισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.