Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον και τι να πω; Θα είμαι ή δεν θα είμαι εδώ του χρόνου;»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Το ότι δεν ξέρω δεν σημαίνει ούτε κριτική, ούτε κλείσιμο ματιού, ούτε τίποτα" ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μία συζήτηση για τις απαντήσεις που δίνει στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου στην Super Κατερίνα με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για το τηλεοπτικό του μέλλον στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Προχθές με ρώτησαν αν θα είμαι του χρόνου κι είπα ότι δεν ξέρω» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Είναι δυνατόν να κάνουν αυτήν την ερώτηση; Κι εμένα με ρώτησαν κι είπα είναι τιμή μας να είναι ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας αποφασίζει τι θα κάνει. Διαβάζω διάφορα ότι θα βγαίνεις από το σπίτι. Πώς θα βγαίνεις από το σπίτι;» απόρησε η παρουσιάστρια.

«Από το σπίτι γιατί; Τι είμαι; Άλλο θέλω να πω. Εγώ, λοιπόν, όταν με ρώτησαν, είπα ότι δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω. Είτε ο Θέμης, είτε ο Νίκος, είτε εσύ να μου πούνε «θα είστε του χρόνου;», αυτό είναι μια πρόταση και θα απαντήσω. Αλλά όταν δεν έχω μιλήσει με κάποιον τι να πω; Θα είμαι ή δεν θα είμαι; Τον Νίκο Κοκλώνη έχω να τον δω από τότε που πήγα για την Eurovision στο J2US. Μερικά μου έρχονται και διάβασα σήμερα από ένα έγκριτο σάιτ ότι είπα πως δεν θα είμαι εδώ του χρόνου. Καταπληκτικό. Τεράστιος τίτλος. Όταν λέω δεν ξέρω, δεν σημαίνει ότι δεν…» διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ανδρέα μου είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχεις άπειρες προτάσεις κι εσύ αποφασίζεις που θα είσαι, τι θα κάνεις και θέτεις τους όρους» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Γνωρίζω όσο εσείς ποιος είμαι, αλλά οφείλω σε κάποια πράγματα να είμαι τυπικός. Το ότι δεν ξέρω δεν σημαίνει ούτε κριτική, ούτε κλείσιμο ματιού, ούτε τίποτα» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Η πρόθεση είναι ότι η ομάδα συνεχίζει κανονικά, αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας θα κάνει την δική του κουβέντα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας την συζήτηση.