Ανδρέας Μικρούτσικος – Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Χαμός στον αέρα για το «ρεπορτάζ» του Σταμάτη Γαρδέλη

"Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα, είπε ένα χρόνια πολλά και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό".

Τον Σταμάτη Γαρδέλη συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου, λίγο καιρό μετά την είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική λόγω συναισθηματικής πίεσης από οικονομικές εκκρεμότητες που τον ταλαιπωρούν.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και αρκέστηκε στο να ευχηθεί χρόνια πολλά στους τηλεθεατές της εκπομπής για τη νέα χρονιά. Το συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνεται πως ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ανέφερε πως τέτοιου είδους δηλώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται ρεπορτάζ, ανοίγοντας μέτωπο στον αέρα με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα, είπε ένα χρόνια πολλά και ακούω τον Γρηγόρη να λέει μπράβο. Μια χαρά το έκανε η Ελισάβετ αλλά δεν είναι ρεπορτάζ αυτό. Ρεπορτάζ είναι να βρίσκεις ένα πρόσωπο, να σου μιλάει και να βγαίνει μία είδηση», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για μένα αυτό είναι απλώς ένα στιγμιότυπο με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει», επισήμανε ο παρουσιαστής.

«Παιδιά, συγγνώμη, γιατί έχουμε μπερδευτεί λίγο. Έχουμε όλοι γνώμη για τις δουλειές των άλλων. Μπορούμε να μιλήσουμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι;», ξέσπασε στο άκουσμα αυτών των σχολίων η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Όχι έτσι που μου το λες. Ξεχνάτε την ηλικία μου και δεν δέχομαι μαθήματα περί ρεπορτάζ, όταν έχω δουλέψει με τους μεγαλύτερους ρεπόρτερς που έριχναν κυβερνήσεις», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.

«Αν μου λέτε ότι το «χρόνια πολλά» είναι ρεπορτάζ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Έχω κάνει 3 χρόνια δίπλα στον Νίκο Κακαουνάκη, που ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Δεν πρόκειται να με πείσεις, ευχαριστώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.